20 Ocak 2014 Pazartesi

Vampir Akademisi Aksiyon Koordinatörü Jimmy O'Dee, Danila Hakkında Konuştu

Vampir Akademisi resimli film kitabında yer alan röportajlardan: 

Çekimler sırasında şaşırdığın bir olay yaşadın mı? 

Jimmy O'Dee: O [Danila] adeta bir makina, dünya standartlarında bir atlet gibi çalışıyor ve rolü için form tutuyordu. Biraz kas yapmasını sağlamak ve 25 farklı dövüş tekniği öğretmemiz gerekiyordu; bununla çok iyi baş etti ve her şeyi adeta özümsedi. Çok candan bir adam ve kesinlikle kendini işine adayan bir aktör. Bana, Batman'de beraber çalıştığım Christian Bale'i anımsatıyor. O da [Bale] rolü neyi gerektiriyorsa çekinmeden yapanlardan aktörlerden biri.

Kitabı filme aktarırken üzerine çalışmak için heyecan duyduğum bir şey var mıydı?

Jimmy O'Dee: Ana karakterlerin çok kesin rolleri var ve Dimitri, tabii ki Tanrı gibi ve öyle davranması gerekiyordu. O [Dimitri] sorumluluk sahibi, kendinden emin, yetenekli ve çok ciddi, tıpkı Danila'nın onu mükemmel şekilde canlandırdığı gibi. Fakat kendisi [Danila] gerçek hayatta çok komik biri ve sette her zaman espri yapıyordu.

Seyircilerin görmesi için sabırsızlandığın bir sahne var mı?

Jimmy O'Dee: Dominique ve Danila'nın yaklaşık 12 korumaya karşı dövüştüğü bir sahne var. Danila ve Spiridon'ı canlandıran Ben Pell'in cesaret dolu bilek bileğe bir mücadelesi var ki muhteşem görünüyor. Seyircilerin o sahneyi görmesi için sabırsızlanıyorum.

Çeviri: elwiens | VAMovieTurkey
KozlovskyBR

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder