17 Aralık 2013 Salı

Danila 'Subtitle Film Festivali'nde Festivalden ve Vampir Akademisi'nden Bahsetti


*Video postun devamında

Geçtiğimiz günlerde düzenlenen Avrupa 'Subtitle Film Festival'inde Danila Soulless'daki Max rolüyle Rusya dışında ilk ödülünü kazandı. Festival için İrlanda'ya giden Danila verdiği röportajda festival ve Vampir Akademisi hakkında konuştu:

Danila Kozlovsky: Unutulmayacak bir yolculuktu. Şaşırtıcı derecede güzel ve büyüleyici bir şehirdeydik. Tabii harika insanlar da vardı; bu festivalin yönetmeni ve yapımcısı Richard Cooke ve ekibi! Harika bir festival programıydı ve çok iyi ağırlandık. Konuk listesinin kalabalıklığından ve çok farklı ülkelerden filmlerin katılımından söz etmem gerek, kesinlikle hepsi çok samimi insalar! Mümkün olduğu kadar yararlı bağlantılar kurmaya çalıştım ve aynı zamanda dünyanın dört bir yanından gelen filmlerini tanıtmak için gelen sinemacılarla da iyi vakit geçirdim. ROSKINO'ya ve Ekaterina Mtsituridze bu geceyi düzenledikleri için çok teşekkür ediyoruz!


(Vampir Akademisi ile ilgili kısımda İngilizce konuşuyor.)

Mark Waters'ın yönettiği Vampir Akademisi önümüzdeki 14 Şubat'ta vizyona girecek, yani çok yakında! Bu film, Richelle Mead tarafından yazılmış dünyaca ünlü bir kitap serisinden uyarlandı. Richelle Mead dünyaca ünlü Amerikalı bir yazar ve milyonlardan oluşan bir hayran topluluğuna sahip. Şubat ayında filmi göreceğiz!



Çeviri: elwiens
KozlovskyBR

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder