1 Aralık 2013 Pazar

Yeni Film Projesi: Hardcore


Kinopoisk'in haberine göre Danila Kozlovsky, Timur Bekmambetov'un Rus yapımı 'Hardcore' isimli yeni gerilim filminde yer aldı!

Başrollerinde Hollywood'dan tanıyacağınız Sharlto Copley ve Amerikan film dünyasına Vampir Akademisi ile giriş yapmaya hazırlanan Danila Kozlovsky'nin yer aldığı filmin Moskova'da yapılan çekimleri tamamlandı. Projenin en ilginç detaylarından biri Danila Kozlovsky'nin filmde albino bir kötü karakteri canlandırması.

Filmin makyörlerinden Valery Nikulin şunları söylüyor: "Danila, filmde kötü bir karakteri canlandırıyor, kötülüğün içinde iyiliğin mücadelesi konu ediliyor. Danila'ya koyu renk saçlarını ve kahverengi gözlerini değiştirmek istediğimizi, bir albino olabileceğini söyledik ve bu onun fena halde ilgisini çekti. Filmde yüzünü beyaz pudrayla soluklaştırdık, beyaz bir peruk ve lensler verdik. Ve bu lensler normal bir lens değildi, iki katı daha kalın ve maviye boyanmıştı. Danila daha önce hiç lens takamamıştı bu yüzden onu bir göz doktoruna gönderdik ve bazı talimatlar almasını sağladık. Sonrasında lensleri hızlı bir şekilde takmayı öğrenmişti."


Film çekimlerinden resimler

imagebam.com imagebam.com imagebam.com 
imagebam.com  imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com
imagebam.com

Çeviri: elwiens

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder