29 Aralık 2013 Pazar

Go Girl Dergisi Ocak 2014 Sayısında 'Vampir Akademisi'ne Yer Verdi!


VAMPİR AKADEMİSİ HAKKINDA 15 ŞEY 

(...)

4. Filmin çekimleri, gotik havasıyla büyüleyen Londra yakınlarındaki Charter House School'da gerçekleşti. Sahneler genellikle gece çekildiği için film ekibi genelde öğlen 3 ile sabah 5 arasında çalıştı. Ürkütücü çalışma saatleri diye buna denir!

5. Rose'u canlandıran güzellik Zoey Deutch ve Dimitri'yi oynayan yakışıklı Danila Kozlovsky çekimler başlamadan önce çok sıkı çalıştılar. 3 hafta boyunca filmdeki dövüş sahnelerinin koreografisi için ter döktüler. Tüm oyuncular nasıl dövüşeceklerini öğrenmek için hazırlık kampına gittiler. Veee oyuncuların çoğu, fiziklerini değiştirmek, kas yapmak ve fit görünmek için aylarca çalıştı.

(...)

7. Rus asıllı Dimitri'yi canlandıran Danila gerçekten de Rus. Yani filmde sahte bir aksanla arz-ı endam etmeyecek ve bu da zaten karizmasıyla konuşulan yakışıklımıza ekstra karizma katacak. Danila oyuncu seçmelerine internetten Skype kullanarak katıldı!

8. "Vampir Akademisi"nin en büyülü anlarından biri, Dimitri'nin Rose'u "Roza" diye çağırmasıdır. Çekimler sırasında özel bir bağ kuran Danila ve Zoey geleneği bozmamışlar; Danila, Zoey'yi "Zoya" diye çağırıyor.


(...)

14. Zoey'nin ismi 2012'de Josh Hutcherson ile anılmıştı. Güzelimiz, aynı yıl Avan Jogia ile çıktı. Lucy'nin aşk hayatı ise bir muamma. Danila'ya gelince... Etrafına kızları yaklaştırmayan, ömür boyu sürecek aşkı arayan ve Emma Watson platoniği, tam bir romantikmiş!

15 maddenin tamamı ve dergi taramaları için: VAMovieTurkey

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder