16 Ağustos 2013 Cuma

MTV: 'Vampire Academy: Blood Sisters' Fragmanında En Sevdiğimiz 5 Sahne


Küstah Dış Ses

Richelle Mead'in çok satan serisi Vampir Akademisi hayranları bilir ki; hikaye sulu zırtlak bir dramdan çok uzak, içinde romantizm ve biraz da alaycı bir yanı olan bir serüvendir. Fragman, hikayenin anlatıcısı Rose'un mükemmel bir ses tonuyla"Sizin okulunuz nasıldır bilemem ama benimkisi biraz kafayı yedi. Pek çoğumuz gece boyunca uyanık kalırız ve neredeyse hepimiz sonsuza kadar yaşayacağımıza inanırız." demesiyle başlıyor. Biraz daha ilerlediğimizde ise Lissa'nın (Lucy Fry) Rose'dan beslendiğini ve aptal bir ifadeyle 'teşekkürler' dediğini ve bu fikre çok hoş bir şekilde ayak uydurduğunu görüyoruz.


Aksiyon Dolu Sahneler

Tabii ki Vampir Akademisi sizi sadece güldürmekle kalmayacak, işler daha da DERİNLEŞECEK ve ilk fragman bize Rose'un kaderindeki gibi çetinceviz bir gardiyan olacağını gösteriyor.


Sarah Hyland'ın Çirkinleşme Çabası
 
Modern Family'nin güzeller güzeli Sarah Hyland'ı, yani filmde Rose ve Lissa'nın inek arkadaşı Natalie Dashkov, kafanızı karıştıyorsa endişelenmeyin. 22 yaşındaki oyuncu çirkinleşmeye karar verdi, kalın çerçeveli gözlükler ve kıvırcık saçları ile çok iyi bir ruhsuz karakter oluşturmuş. (Yine de çok güzel görünüyor. Kahretsin Sarah!)


Paltolu Dimitri

Vampir Akademisi küçük detayları da atlamıyor, kostüm departmanı gardiyan eğitmeni Dimtiri'nin meşhur paltosunu da unutmamış. Ve gördüğümüz üzere kendisi bunu çok da güzel taşıyor.


Paltosuz Dimitri

İşte tam da burada kendimizi tamamen kaybettik. Şehvet büyüsü sahnesinden bahsediyoruz millet. ŞEHVET BÜYÜSÜ SAHNESİNDEN BAHSEDİYORUZ. Hani sizin oy vererek Vampir Akademisi'nde En Çok Görmeyi Beklediğiniz Sahne oylamasında birinci yaptığınız sahne var ya, işte o. Bu kısacık kareye bakılacak olursa hayal kırıklığına uğramayacaksınız. Elinizde bir şişe şehvet kokusu varsa ödünç alabilir miyiz?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder