21 Ağustos 2013 Çarşamba

Richelle Mead Kozlovsky Brezilya'ya Verdiği Röportajda Danila'dan Bahsetti


Richelle Mead, geçtiğimiz hafta filmin fragmanı yayınlandıktan hemen sonra Danila Kozlovsky'nin fan sitesi Kozlovsky Brezilya ile fragman hakkında bir röportaj gerçekleştirdi ve bu röportajda kısacık da olsa Danila'dan bahsetti:

KozlovskyBR: Vampir Akademisi setini ziyaret ettiğin sırada bazı görüntüler izlediğinden bahsetmiştin. O izlediğin görüntülerin bazılarının fragmanda da yer almış olma ihtimali nedir? Ve fragmanın montajlanma şeklini sevdin mi?

Richelle Mead: Ben seti ziyaret ettiğimde fragmanda yer alan sokak ortasındaki aksiyon sahneleri çekiliyordu. Danila'nın sokakta yürüdüğü sahnenin aksiyon kısmını izledik ve onun yürüdüğü sahnede şöyle bir durup 'Bu gördüğüm en havalı sahne,' demiştim. Çektikleri sahneye aşık olduk adeta. Bu, filmde onu gördüğümüz ilk sahnelerden biri ve her şey inanılmaz zekice planlanmış. Alevlerden tutun da Dimitri'nin paltosuyla sokakta salınarak yürüyüşüne kadar her şey 'Dimitri Belikov geliyor. BENİM İÇİN HAZIR MISINIZ?' diyordu sanki. Filmler her zaman ama her zaman görsellik temalı olur ve bizim ekip bu işi çok iyi başardı. Kitabın giriş kısmında olan o bütün her şey filmin başlangıcında da var. Sadece Dimitri'yi gördüğümüzde ağzımız daha çok açık kalsın diye bazı küçük değişiklikler yaptılar. Görev başarıyla tamamlanmıştır Vampir Akademisi ekibi!

Röportajın tamamını okumak için: VAMovieTurkey | Çeviri: elwiens

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder